Hívjon minket» (+36) 47 307 013

Tisztelt Látogatónk!

10kantor ferencNagy örömmel köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy a világhálón történő “kalandozása” kapcsán meglátogatta településünk honlapját. A számítástechnika fejlődése által mindannyiunk számára biztosított lehetőség, hogy az ország vagy a világ bármely pontjáról virtuális kirándulást tehessünk bárhová. Ezek a “kalandozások” jó alkalmat teremtenek az információ- szerzésre, az ismeretek bővítésére.

Ehhez kívánunk Mi is e honlap működtetésével hozzájárulni. Őszintén remélem, hogy ezen elektronikus kapcsolat felvételen túl, amennyiben honlapunk és a település felkeltette érdeklődését személyesen is ellátogat majd hozzánk. A legközelebbi találkozásunkig tisztelettel köszönti Önt:
Kántor Ferenc
Makkoshotyka Polgármestere

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További elérhetőségeink:

Bodnár Istvánné, gazdálkodási főmunkatárs: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sajgó Zoltánné, adóügyi főelőadó: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szebényi László, általános adminisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06/47-307-013